Serveis de consultoria financera per a pimes

Anàlisi econòmica i financera

Elaborem un complet diagnòstic econòmic financer de l'empresa que ens permetran detectar els punts crítics i definir objectius.

+ Info

Planificació Financera

Elaborem el pressupost anual de l'empresa comparant-lo amb els tancaments analitzant així les desviacions i implementant mesures correctores.

+ Info

Direcció Financera Externa

Millorem el control i la rendibilitat de pimes i start-up's a través d'un qualificat i eficient servei de Direcció Financera Externa.

+ Info

Anàlisi estratègica de costos

Anàlisi de costos i marges per productes i línies de negoci que ens ajudaran en la presa de decisions tant per a analitzar rendibilitats com preus de venda.

+ Info

Auditories

Per a aquelles empreses que compleixen els requisits obligatoris d'auditoria de comptes anuals, oferim un qualificat servei servei d'auditoria de comptes.

+ Info

Serveis per a gestories

Oferim serveis de consultoria financera i estratègica per a aquelles gestories i assessories que desitgin aportar una major varietat de serveis als seus clients.

+ Info

Dades de contacte

SC Trade Center
Av. Corts Catalanes, 5-7
08173 Sant Cugat del Vallès
Dilluns - Divendres: 9:00 - 19:00
Dissabte - Diumenge: Tancat

Twitter Feed

El objetivo de Consultize es claro: Aportar soluciones para que tu empresa consiga los objetivos 🔑Vamos al origen d… https://t.co/CT7wywXcoQ
Empezamos la semana con un poco de motivación 💪 Alcanzar el éxito no es sencillo. A veces es necesario fracasar, e… https://t.co/V6GuCj3722
¿Que cómo llegan nuestros clientes al éxito? 📈 Resumimos meses de trabajo en estos 4 sencillos pasos para entender… https://t.co/a3bKtIPpv1
Follow Consultize on Twitter

Certificacions

certificacions