• contact@consultize.es

Serveis de consultoria financera per a pimes

Anàlisi econòmica i financera

Elaborem un complet diagnòstic econòmic financer de l'empresa que ens permetran detectar els punts crítics i definir objectius.

+ Info

Planificació Financera

Elaborem el pressupost anual de l'empresa comparant-lo amb els tancaments analitzant així les desviacions i implementant mesures correctores.

+ Info

Direcció Financera Externa

Millorem el control i la rendibilitat de pimes i start-up's a través d'un qualificat i eficient servei de Direcció Financera Externa.

+ Info

Anàlisi estratègica de costos

Anàlisi de costos i marges per productes i línies de negoci que ens ajudaran en la presa de decisions tant per a analitzar rendibilitats com preus de venda.

+ Info

Auditories

Per a aquelles empreses que compleixen els requisits obligatoris d'auditoria de comptes anuals, oferim un qualificat servei servei d'auditoria de comptes.

+ Info

Serveis per a gestories

Oferim serveis de consultoria financera i estratègica per a aquelles gestories i assessories que desitgin aportar una major varietat de serveis als seus clients.

+ Info

Dades de contacte

SC Trade Center
Av. Corts Catalanes, 5-7
08173 Sant Cugat del Vallès

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dilluns - Divendres: 9:00 - 19:00
Dissabte - Diumenge: Tancat

Twitter Feed

RT @ESeleccio: 👉🏻 CONSERVES I ENVASATS Us presentem una gamma àmplia de conserves buscant sempre els millors fabricants de cada especiali…
Pesadilla en tu oficina, el autónomo no sabe a que atenerse en los próximos años https://t.co/7yUo9VDjvn
El campeonato ha seguido apostando por una mayor digitalización de sus contenidos, pero se sigue echando en falta u… https://t.co/D3HG6Ikp30
Follow Consultize on Twitter

Certificacions

certificacions