• contact@consultize.es

Consultoria empresarial per a les pimes


Qui som

CONSULTIZE és una empresa de serveis de consultoria empresarial que desenvolupa la seva activitat dins dels àmbits d'Estratègia, Finances, Digital i Emprenedors amb una clara vocació d'aportar solucions a les pimes.


Planificació estratègica

A Consultize ens esforcem per oferir el millor servei sempre tenint en compte els nostres principis bàsics:


01 Oferim un servei integral a l'empresari amb l'objectiu de millorar la gestió del seu negoci, contribuint així a la consecució dels seus objectius empresarials i millorant la seva posició competitiva.

02 Per això comptem amb un equip de consultors i partners especialistes en cada àrea d'actuació que ens permeten satisfer les necessitats dels nostres clients amb el màxim rigor i tracte personalitzat.

03 La nostra metodologia de treball orientada a resultats, és la base de la confiança i les relacions duradores amb els nostres clients.

Sede Consultize

Dades de contacte

SC Trade Center
Av. Corts Catalanes, 5-7
08173 Sant Cugat del Vallès

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dilluns - Divendres: 9:00 - 19:00
Dissabte - Diumenge: Tancat

Twitter Feed

RT @ESeleccio: 👉🏻 CONSERVES I ENVASATS Us presentem una gamma àmplia de conserves buscant sempre els millors fabricants de cada especiali…
Pesadilla en tu oficina, el autónomo no sabe a que atenerse en los próximos años https://t.co/7yUo9VDjvn
El campeonato ha seguido apostando por una mayor digitalización de sus contenidos, pero se sigue echando en falta u… https://t.co/D3HG6Ikp30
Follow Consultize on Twitter

Certificacions

certificacions